A kezelés, ami újraértelmezte az anti-aging jelentését.

Szépségszalon tulajdonosként a HIFU segíti saját céljait
2017-09-21
non invaziv anti aging kezelés
Non-Invazív technikák. De mi az, hogy non-invazív?
2017-09-29

A kezelés, ami újraértelmezte az anti-aging jelentését.

anti aging, anti-aging
Önnél működik már? Ez az arc és bőrfiatalító technika, ami korábban csak az előkelő bőrfiatalító klinikák számára volt elérhető, mára ipari sztenderddé vált a kozmetikai szolgáltatások között. Nem hiányozhat a magukra adó, megújulni vágyó szépségszalonok kínálatából.

A kétezres évek elején az IPL villanófény technika vette át a szerepet a non-invazív bőrfiatalító eljárások piacán. A későbbi években a rádiófrekvenciás arckezelések voltak népszerűek, amelyek hatása a bőr mélyebb rétegeibe is lejutott a technika sajátosságainak köszönhetően. 2010-ben aztán berobbant a piacra a hifu, amely a behatolás mélységét tekintve verhetetlennek bizonyult.
A hifu eljárás során nagyfrekvenciás hanghullámok hőt fejlesztenek a bőr mélyebb rétegeiben. A hőenergia következtében a bőr felszín alatt kisebb sérülések jönnek létre, amely zónák környékén megindul a kollagén újratermelődése feltöltve a ráncokat és visszaállítva az arc korábbi vonásait.

A hifu eljárás egyedülállóan biztosítja a kezelés során azt a hőfokot, amely szükséges a kollagén termelés újraindulásához, ráadásul pontosan abban a bőrrétegben, amelyben a legnagyobb szükség van rá. Ehhez pedig kíméli a külső bőrfelületet.

A legfontosabb előnyök, amelyek miatt a vendégek imádják a hifu kezeléseket

A megereszkedett bőr esetében a látható hatások közé tartozik az emelő és tonizáló hatás. Csökken a bőr lazasága a szemhéjon, s ez nyitottabb és fiatalos megjelenést kölcsönöz.
- A legmélyebben ható non-invazív eljárás
- A kockázatok minimálisak
- Újraindítja a kollagén termelését
- Pontosan fókuszált hatásmechanizmusa van
- Alig 1-3 kezelés hozza az eredményeket

Most kiváló ajánlattal szerezheti be! Olvassa el!

Elérhető közelségben van a hifu technológia.

Tulajdonképpen 1 átlagos televíziókészülék áráért beszerezhető a piacon sőt, nálunk találhat egy kiváló ajánlatot.

Mit szólna egy olyan ajánlathoz, amivel élve részletre megveheti, amikorra már régen hasznot hoz a gép? Saját eredményeiből finanszírozhatja, így nyoma sincs zsebbenyúló költségnek.

Ráadásul elméleti és gyakorlati gépbetanítást, ultrahang gélt, marketing támogatás (HIFU plakát, weboldal készítés), ingyenes kiszállítást kap bónuszként, amikért nem kell külön fizetni!

Kormos Erika például ezt írta a Facebookon:

„Köszönöm Szépen Alexi Krisztinének a profi oktatást! Tanulni lehet tőle emberséget, tudást, és a Szakmát!! Köszönöm! Hifu oktatás mestere! First class !!!!!!!!!!!!!”

Kátai Marianna pedig így írt:

„Tanfolyamon vettem reszt. Nem találok szavakat, egyszerűen minden tökéletes volt! Köszönöm”


Küldje el kérdését, véleményét!