Bérlés

Bérelhető HIFU és Alakformáló gépek

Kockázat nélkül kereshet pénzt!


Nincs lehetősége százezreket, milliókat beruházni de szeretné szalonját kiemelni a versenytársak közül? Nem tudja milyen gépet válasszon? Segítünk.

A megoldás: béreljen HIFU vagy alakformáló gépet!


Sok újonnan nyitó alakformáló szalon és kozmetikus van hasonló helyzetben, és többen elkövetik azt a hibát, hogy megvesznek százezrekért egy vagy több gépet, és később kiderül, hogy nem hozza a kívánt forgalmat.

Ne feledje: az Ön vendégei az eredményekért fizetnek. Hosszú távon Önnek is az a legjobb, ha egy megbízható minőségű géppel kiemelkedő szolgáltatást és eredményeket tud nyújtani vendégeinek.

Miért előnyös, ha bérli a készüléket?

  • Kis befektetéssel is megengedheti magának, hogy professzionális berendezésekkel kezeljen
  • Egyes készülékeinknél Ön csak arra a napra viszi el a berendezést, amikorra kellő mennyiségű ügyfelet összegyűjtött, így biztosan nyerni fog az üzleten
  • Nincs kaució
  • Tartós bérletet is kérhet

Bérelhető gépek

NewAge HIFU Smart arckezelő


A HIFU (High Intensity Focused Ultrasonic) intenzíven fókuszált ultrahang mélyen behatol a bőrbe, ami által a laza bőrt kiválóan feszesíti, mivel elősegíti a kollagén és elasztin rostok képződését. Az irharétegben érvényesül a nagy energiájú ultrahang hatása az epidermis és dermisz rétegen áthatolva – de azok működését nem befolyásolja. A kezelés után látványos eredményt érhetünk el, mivel a hő hatására a szövetekben egy azonnali kontrakció történik.

Feszesebb, simább felszínű bőrt eredményez; a ráncok mélysége csökken, a tág pórusok összeszűkülnek, a szemöldök vonala megemelkedik a HIFU ultrahangos kezelés hatására. Rögtön vissza lehet térni a hétköznapi tevékenységünkhöz a kezelést követően.Egyéb invazív vagy fájdalmas lifting és feszesítő eljárásoknak alternatívájaként szolgálhat. A non-invazív technológiák közt eddig ez a leghatékonyabb a bőr feszesítésére, a ráncok csökkentésére, a toka, a nyak, és a fenék emelésére. Megfiatalodott, simább és feszesebb bőrről számolnak be a páciensek a kezelést követően.

Bérlési konstrukció:

A bérleti díj 2 összegből tevődik össze: bérleti díj + lövésköltség

1 napra: 30.000 Ft/nap + 20 Ft/lövés

2 napra: 25.000 Ft/nap + 20 Ft/lövés

7 napra: 20.000 Ft/nap + 20 Ft/lövés
A HIFU kezelés jótékony hatásai a bőrre:
A kollagén újramodellezését beindítja, javítja az arckontúrt és eltünteti a felesleges zsírszövetet, megemeli az arcot, mert eléri az kötőszövet-izomréteg kontrakcióját, növeli a bőr alátámasztását, ezzel erősíti a bőr felhám alatti rétegeit, beindítja az elasztin-termelést

Alkalmazási területek:
Arc, kar, dekoltázs, nyak, toka

NewAge 5in1 Smart zsírbontó gépBérlési konstrukció: NewAge 5in1 Smart alakformáló gép: 40.000 Ft / hó

A készülék előnyei:
5in1 Spa RENDSZER, érintőkijelző, biztonságos, minden bőrtípusra, felhasználóbarát, KÖNNYŰ kezelhetőség

Főbb kezelési területek:
Szemhéj terület kezelése, karcsúsítás, cellulit csökkentés, bőrfeszesítés, ráncok kisimítása

Funkciók: Kavitáció, rádiófrekvencia (test, arc, szemkörnyék), vákuum

NewAge E-light lézeres szőrtelenítő gépBérlési konstrukció:

A bérleti díj 2 összegből tevődik össze: bérleti díj + lövésköltség

1 napra: 30.000 Ft/nap + 10 Ft/lövés

2 napra: 25.000 Ft/nap + 10 Ft/lövés

7 napra: 20.000 Ft/nap + 10 Ft/lövés

A készülék előnyei:
E-light IPL lézer, érintőkijelző, biztonságos használat, minden bőrtípusra, felhasználóbarát, KÖNNYŰ kezelhetőség

Alkalmazási területek:
Vaszkuláris elváltozások, vörös arc, és piros kapilláris, Pigment: folt, Chloasma, életkor pigment, leégés, chorioplaque, mindenféle elszíneződések, Aknék: allergiás akne, akne heg, mitesszer, Bőrfiatalítás, Szőrtelenítés: hónalj szőrzet, szakáll, bajusz, testszőrzet, bikini vonal vagy bármely más nem kívánt szőrzet

Bővítse szolgáltatásait ultrahangos zsírbontó készülékkel!

A fogyásra mindig van kereslet, hiszen mindenki szeretne karcsú és feszes lenni, de sajnos ezért tenni is kell. A sport és a diéta alapvető dolog, de a modern technológiának hála ma már a fogyasztó gépekkel gyorsabban és kényelmesebben lehet eredményt elérni!

Adja meg vendégeinek ezt a csodás lehetőséget, és kínáljon nekik azonnali eredményeket rövid idő alatt! Használjon ultrahangos zsírbontó készüléket, és meglátja, a szalon az eddigieknél is népszerűbbé válik a vendégei körében! Természetesen egy ultrahangos zsírbontó készülék nem olcsó, de nincs szükség arra, hogy emiatt hatalmas összegeket költsön, és átkalkulálja az éves költségvetést. A vásárláson kívül a másik lehetőség a kiválasztott kozmetikai berendezések bérlése. Mi ebben nyújtunk segítséget ügyfeleinknek!

Keressen minket bizalommal és béreljen ultrahangos zsírbontó készüléket! Fogyasztó gépeinket kedvező bérleti díjjal és előnyös feltételek mellett veheti igénybe. Újítson és lepje meg vendégeit egy népszerű, új szolgáltatással! Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, és tudjon meg mindent a részletekről!

Magas színvonalú szolgáltatás vendégeinek lézeres szőrtelenítő géppel!

Manapság az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb kozmetikai beavatkozásnak számít a lézeres szőrtelenítés. Nem véletlenül, hiszen a nemkívánatos szőrszálak többek életét megkeserítik, ezért mindenképp a tartós és végleges megoldás mellett döntenek, hogy megszabaduljanak a szőrszálaktól. Mivel a szőrtelenítés ezen formája igencsak speciális, értelemszerűen ehhez illő berendezést szükséges alkalmazni, mégpedig lézeres szőrtelenítő gépet.

A lézeres szőrtelenítő gépek a legtöbb kozmetikai szakember számára nem lehetnek ismeretlenek, ugyanis jó pár éve nem egy szépségszalonban alkalmazzák a berendezéseket, ezért tisztában vannak azzal is, hogy a gépek semmilyen veszélyt nem jelentenek a vendégekre, hatásuk pedig tartós és igencsak látványos eredményt biztosít.

Ha Ön is szeretné bővíteni szolgáltatásainak választékát, válasszon lézeres szőrtelenítő gépet kínálatunkból! Ha kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Szalont nyit? Ezeket az alakformáló gépeket érdemes bérelnie!

A tudatos alakformálásnak és az egészséges életmódnak egyre nagyobb a népszerűsége hazánkban is. Sokan felismerik mennyire fontos, hogy mit esznek, mennyit mozognak, hogyan törődnek a testükkel, mert az kihat a megjelenésükre és a közérzetükre is. Éppen ezért megéri olyan vállalkozásba fogni, ami ehhez hozzásegíti az embereket

Alakformáló szalon, kozmetikai stúdió nyitását tervezi? Úgy érzi, még nincs meg minden, amire a későbbiekben szüksége lehet a sikeres működéshez? Ismerje meg ajánlatunkat!

A legkorszerűbb alakformáló gépeket kínáljuk bérlésre mindazoknak, akik hasonló szolgáltatásokban gondolkodnak. Kínálatunkban többféle berendezés is megtalálható, ami a sikeres alakformáláshoz, fogyáshoz, a szebb, feszesebb, karcsúbb alakhoz kellhet. Ne feledje, vendégei azért érkeznek a szalonba, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben, növekedjen az önbizalmuk és változást érjenek el megjelenésükben, melyhez valóban korszerű alakformáló gépek szükségesek.!

A részletekkel kapcsolatban mindent megtudhat, ha megadott elérhetőségeink egyikén felkeres minket! Bérlejen hatékony és modern alakformáló gépeket leendő vendégei maximális elégedettsége érdekében!

Bérléssel kapcsolatban kérem keressen minket telefonon: +36 30 320-9372

A feltüntetett árak nem tartalmazzák az ÁFA-t!