Non-Invazív technikák. De mi az, hogy non-invazív?

anti aging, anti-aging
A kezelés, ami újraértelmezte az anti-aging jelentését.
2017-09-27
szőrtelenítés, szőrtelenítő kezelés
Szőrtelenítés – új szezon, új marketing?
2017-10-04

Non-Invazív technikák. De mi az, hogy non-invazív?

non invaziv anti aging kezelés
Az invazív szó mögött az invázió fogalmát sejtheti, nem véletlenül. Invázióról akkor beszélünk, amikor például egy hadsereg megszállja egy másik ország területét vagy annak egy részét. Amikor sok-sok szúnyog megszállja az ember lakta környéket, azt is szokták inváziónak nevezni. Az invázió tehát valamiféle behatolást jelent, ami sokszor negatív érzelmekkel társul.

Az invazív szépségipari technológiák olyan eljárásokat jelentenek, amikor az eljárás alatt valahogyan megsértik a bőrt, például injekcióval, vagy bármilyen más szúrással vagy vágással. Az esetek többségében persze nem járnak nagyobb sérülésekkel, bár azok mértéke nem is lényeges most ebből a szempontból.

Amikor régen a doktor bácsi injekciót adott, azt is nyugodtan nevezhetjük invazív eljárásnak, mert hát szépen beleszúrta a tűt a bőrébe. A ránctalanító botoxos eljárások szintén invazív technikának számítanak.

A mai szépségipar egyre kutatja azokat a lehetőségeket, amelyekkel sérülések nélkül fiatalítható a páciensek teste, arca. Az igazi, modern anti-aging technológiák mára non-invazív módon hatnak, vagyis alkalmazásukkor nem kell megsérteni a bőrfelületet.

Az egyik leginkább modernnek számító ilyen non-invazív technológia a hifu, ami ráadásul könnyen kezelhető, és a legtöbb bőrproblémára megoldást nyújt. Ilyen például a narancsbőr, a ráncok kisimítása vagy a karcsúsítás. Egy ilyen gép kis helyen elfér, sokoldalú. Gondoljon csak bele, mennyi pénzt és energiát megspórolhat, a helytakarékosságról nem is beszélve!

A hifu eljárás során nagyfrekvenciás hanghullámok hőt fejlesztenek a bőr mélyebb rétegeiben. A hőenergia következtében a bőr felszín alatt kisebb sérülések jönnek létre, amely zónák környékén megindul a kollagén újratermelődése feltöltve a ráncokat és visszaállítva az arc korábbi vonásait.

A hifu eljárás egyedülállóan biztosítja a kezelés során azt a hőfokot, amely szükséges a kollagén termelés újraindulásához, ráadásul pontosan abban a bőrrétegben, amelyben a legnagyobb szükség van rá. Ehhez pedig kíméli a külső bőrfelületet.

A legfontosabb előnyök, amelyek miatt a vendégek imádják a hifu kezeléseket

A megereszkedett bőr esetében a látható hatások közé tartozik az emelő és tonizáló hatás. Csökken a bőr lazasága a szemhéjon, s ez nyitottabb és fiatalos megjelenést kölcsönöz.

  • A legmélyebben ható non-invazív eljárás
  • A kockázatok minimálisak
  • Újraindítja a kollagén termelését
  • Pontosan fókuszált hatásmechanizmusa van
  • Alig 1-3 kezelés hozza az eredményeket

Most kiváló ajánlattal szerezheti be! Olvassa el!

Elérhető közelségben van a hifu technológia.

Tulajdonképpen 1 átlagos televíziókészülék áráért beszerezhető a piacon sőt, nálunk találhat egy kiváló ajánlatot.

Mit szólna egy olyan ajánlathoz, amivel élve részletre megveheti, amikorra már régen hasznot hoz a gép? Saját eredményeiből finanszírozhatja, így nyoma sincs zsebbenyúló költségnek.

Ráadásul elméleti és gyakorlati gépbetanítást, ultrahang gélt, marketing támogatás (HIFU plakát, weboldal készítés), ingyenes kiszállítást kap bónuszként, amikért nem kell külön fizetni!

Kormos Erika például ezt írta a Facebookon:

„Köszönöm Szépen Alexi Krisztinének a profi oktatást! Tanulni lehet tőle emberséget, tudást, és a Szakmát!! Köszönöm! Hifu oktatás mestere! First class !!!!!!!!!!!!!”

Kátai Marianna pedig így írt:

„Tanfolyamon vettem reszt. Nem találok szavakat, egyszerűen minden tökéletes volt! Köszönöm”


Küldje el kérdését, véleményét!