Növekvő forgalmat? Hogyan?

NewAge Vákuumos Zsírfagyasztó+Kavitáció+RF+Lipo
Vákuumos testkezelés
2017-02-10
Szépségszalon tulajdonosként a HIFU segíti saját céljait
2017-09-21

Növekvő forgalmat? Hogyan?

szépségszalon
A növekedésre vágyó szépségipari vállalkozók számára folyamatos kihívást jelent figyelemmel kísérni a fejlődő szépségipar új módszereit. Az állandóan változó piaci, technikai környezet rákényszeríti a vállalkozókat arra, hogy lépést tartsanak és időről időre bevezessék a legújabb technikákat vendégeik magas színvonalú kiszolgálása érdekében.

Az új technikák győznek a régi felett.
Te melyik csapatban játszol?

Ezt alátámasztandó, kozmetikák sora számol be arról, hogy valóban, a régi technikákat alkalmazva a korábbi forgalomnak csak kis részét lehet megvalósítani. A vendégek vágynak az újra, mert nyilvánvaló, hogy az újabb, az alig pár éve felfedezett technológiákkal sokkal jobb eredmények érhetőek el. Napjainkban Magyarországon is új fogalmat nyer az anti-aging, mert egyre több non-invazív technológia elérhető. Ezek közé tartozik az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő HIFU technika.

Szárnyaló technológia, ami elégedett mosolyt csal a vendégek arcára

A HIFU forradalmi technológia, ami egy sor korábbi eljárást kivált. Ez a rendszer erős, célpontosított ultrahangot használ. Lehetővé teszi a ráncok eltüntetését sebészeti beavatkozások nélkül, a hagyományos ránctalanító kezelés helyett. Az eszköz egy magas koncentrációjú ultrahangot bocsát ki, ami a bőr mélyébe hatol. A nagy energiájú ultrahang a kezelt területen cseppfolyósít, stimulálja a bőr mélyebb rétegeit, ezáltal több kollagén termelődik,
és eléri, hogy a bőr feszesebbé, frissebbé váljon az idő múlásával. A HIFU beindítja kollagén újramodellezését, javítja az arckontúrt és eltünteti a felesleges zsírszövetet. Megemeli az arcot, mert eléri az kötőszövet izomréteg kontrakcióját, növeli a bőr alátámasztását, ezzel erősíti a bőr felhám alatti rétegeit, beindítja az elasztin termelést. Egy sor jótékony hatása van, amelyeket a test különböző területeit érdemes bevetni.

Miért ne lehetne a Te üzletedben is olyan berendezések sora, ami korábban talán elérhetetlennek számított?

Az új technikák és berendezések ugyanakkor beruházásigényesek, de az okos vállalkozó tisztában van vele, hogy a növekvő haszon egyik kulcsa a folyamatos fejlesztésben keresendő.

Az új gépekkel magasabb színvonalú szolgáltatás kínálat, nagyobb profit érhető el, miközben szakmailag is növeled üzleted ázsióját! Ehhez remek segítséget kaphatsz azzal, hogy olyan partnert, kereskedőt választasz, ahol lehetőséged van részletfizetésre. Így megvalósítható, hogy a gép dolgozik, termel még azelőtt, hogy ki lenne fizetve. Sokkal kevesebbet kell egyszerre beinvesztálni, a további részleteket pedig ügyesen lehet finanszírozni a bevételből.
Mit jelent a vendégeknek a NewAge HIFU Pro készülék?

Amivel akár egyetlen kezeléssel elérhető, hogy beindítsa a regeneratív anti-aging folyamatot...
A megereszkedett bőr esetében a látható hatások közé tartozik az emelő és tonizáló hatás. Csökken a bőr lazasága a szemhéjon, valamint nyitottabb és fiatalos megjelenést kölcsönöz. Az eljárás beindítja, az új kollagén építést, ami lassítja a bőr öregedését.

Látható eredmények: - egy simább, jobban illeszkedő bőr az arc és a nyak bőrének feszesítése során
- csökkenek a ráncok
- szemhéj emelkedése
- a bőr színének jelentős javulása

Nézd meg milyen egy ilyen gép, milyen jellemzői vannak, és olvasd el, hogyan lehetne bevetni üzletedben akár nagyon is hamar...