NewAge E-light & SHR Gépek

A szőrtelenítés forradalma, hightech szőrtelenítő gépek

3 titokzatos betűszó, amivel szintet léphet vállalkozása

Mit tehet a kozmetikus vagy szépségszalon tulajdonos, ha szeretné újabb szintre emelni szőrtelenítő technikái szolgáltatási színvonalát, több vendéget fogadni, vagy újabb, modern szolgáltatásokkal bővíteni a kezelések körét?

Mit lehetne tenni az üzlet meglendítése érdekében, ha a régi készülékek elavultak, vagy újabb modern technológiákat szeretne elérhetővé tenni vendégei számára?

A modern szőrtelenítő gépek munkába állításával egyszerűen lehet emelni a szolgáltatási színvonalat, hiszen az újabb gépek nem csak szebbek, és trendibbek, de hatásosabb technológiákat képviselnek. A hatásosabb technikák bevetésével gyorsabb és tartósabb eredmények érhetők el, aminek a vendégek örülni fognak! Ha ők elégedettek, nyilván a barátnők is jelentkeznek, a vendégek köre bővül és az üzlet is olajozottan működik!

Olvassa el, mit jelent ez a 3 titokzatos betűszó!

Amit minden kozmetikában és szépségszalonban a modern technológiákkal azonosítanak, s amelyek megléte szavatolja a tartós és hatásos szőrtelenítést fájdalommentesen!IPL villanó fény technika

A szőrszálat erős fénnyel villantják. Az eljárás során a képződő hőenergia a sötét szőrtüszőt elpusztítja, amíg a környező világos bőrrész sértetlen marad. Az IPL tartós, jó eredményt nyújt, a kezelés nem fájdalmas. Elterjedten használt, kiváló technológia.

E-Light (IPL + RF) technika

A fényimpulzus mellett elektromos impulzust is bevet, amelyek együttes kibocsátása az elektromos energiát a szőrtüszőnek arra a részére irányítja, amit már az elnyelt fény felmelegített. Fókuszált hatás, alacsonyabb energiaszint mellett. Kímélő kezelés, kiváló eredményekkel.

SHR technika

Még kifinomultabb és kímélőbb kezeléseket nyújt. Lényege, hogy a villanófény energiája mellett a behatás időtartalma is meghatározó a kiváló eredmény érdekében. Ezért alacsony energiájú, de aránylag hosszabb, 1 másodperces pulzáló fénnyel kezel.Nézze meg gépeinket, amelyek több technológiát is felsorakoztatnak!

Minden gépünkhöz árgaranciát nyújtunk, ami biztosítja Önnek, hogy a legalacsonyabb áron szerezheti meg őket!

Mind a(z) 5 találat megjelenítése