Vákuumos testkezelés

LIPO lézer technológia
LIPO Lézeres Technológia
2017-01-21
szépségszalon
Növekvő forgalmat? Hogyan?
2017-09-11

Vákuumos testkezelés

NewAge Vákuumos Zsírfagyasztó+Kavitáció+RF+Lipo
A vákuum által lehet a test különböző területein a bőrszövetet felszívni és átmozgatni. Rövidebb ideig érösszehúzó, komolyabb ráhatás esetén értágító tulajdonságát élvezhetjük, ha helyileg alkalmazzuk. A bőrben, a kötőszövetekben és az izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlását és a szervezetből való távozását is gyorsítja, mivel serkenti a lokális véráramlást.

Leegyszerűsödik a leválasztott anyagcseretermékek eltávolítás. A bőr alatti szövetek összenyomására, a rétegek stimulálódnak a vákuum ismétlődő, pulzáló hullámait használva.

Csökkenti a bőr megereszkedéseit és eltünteti az apróbb ráncokat, valamint növeli a bőr rugalmasságát ezáltal egy egyenletes bőrtónust hoz létre. Nem csak a ráncok eltüntetésére, hanem az egyéb testfelületek zsírrétegeinek simítására is tökéletesen alkalmas ez a technológia.
A vákuum technológia elősegíti a zsírszövetek lebontását a test zsíros, narancsbőrös területein és pár alkalom elteltével láthatóan szebb külsőt kölcsönöz. A vákuum stimulálja az ereket, aminek hatására nagyobb mennyiségű oxigén és tápanyag jut el a kezelt területekre a bőrfeszesítő hatása mellett, valamint a felszabadult méreganyagokat is gyorsabban szállítja el.
Alkalmazási területek:
A celullit kezelések esetében a felesleges folyadék kiválasztása, elvezetése, a fölösleges zsírszövet eltűntetése, sejt aktivizálás, bőrfeszesítés (különösen arc és nyaki terület), Bőrfelület szépítése, celullit csökkentése: növekedési csíkok (striák) kezelése, combok és felkar formálása, fenék és a has feszesítése, mellek formálása, pattanásos bőr megnyugtatása, tisztítása, celullit kezelések esetében a felesleges folyadék kiválasztása, elvezetése, falósejtek aktivitásának fokozása (visszér problémák, túlzott kipirosodás és apróbb vénák kezelésében) hát- és nyaki izmokra gyakorolt nyomás enyhítése.

Vákuumos kezelőfejek kategóriái:
Egyszerű, köpölyöző fejek, Kör alakú vákuumos fejek, Görgős vákuumos fejek, RF görgős vákuumos fejek