LIPO Lézeres Technológia

HIFU fókuszált ultrahangos kezelés folyamata
HIFU – Fókuszált Ultrahangos Kezelés
2017-01-21
NewAge Vákuumos Zsírfagyasztó+Kavitáció+RF+Lipo
Vákuumos testkezelés
2017-02-10

LIPO Lézeres Technológia

LIPO lézer technológia
A lézeres alakformálás célzottan távolítja el a testünk kívánt részeiről a felesleges zsírpárnákat, ezért egy hatékony, innovatív alakformáló eljárás. Fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrünknek, mert a kezelt területen csökkenti a zsírpárnát és feszesíti a bőrt.

A bőr alatti területekre behatoló lézersugár, „feloldja” a zsírsejteket, melyek bekerülve a keringésbe eljutnak a szervezet olyan területeire, ahol energiaként hasznosulhat, ez a non-invazív lézeres alakformálás lényege.

A feloldott zsír a szervezetből a természetes élettani folyamatokkal távozik, ezért az eljárás nem jár fájdalommal. Ideiglenes pórus keletkezik a zsírsejten amint a lézer bejut a zsírba. A nyirokrendszer a triglicerideket telítetlen zsírsavvá alakítja ahogy a sejtben található zsír a sejtközi térbe ürül.
A falósejteken keresztül az ide érkező anyagok átszűrődnek. A falósejtek képesek lebontani a triglicerideket és a koleszterint, mert enzimeket tartalmaznak. Kiemelten fontos, hogy a lézeres kezelések után a kiszabadult zsír a nyirokcsomókba kerüljön, ahol a triglicerid telítetlen zsírsavvá alakul. Az alacsony szintű lézerek nem a szövetek melegítésén alapulnak, így nem váltanak ki diszkomfort érzést ellentétben más non-invazív eljárásokkal. Lipo lézeres kezeléseknél nincs lábadozási idő, így a páciensek azonnal folytatni tudják napi rutinjukat.

Kiemelten fontos, hogy a lézeres kezelések után a kiszabadult zsír a nyirokcsomókba kerüljön, ahol a triglicerid telítetlen zsírsavvá alakul. Ebben az esetben nincs szükség speciális ruházat, vagy kötések viselésére, és mivel fájdalommentes, nincs szükség érzéstelenítésre. Ellentétben más non-invazív eljárásokkal, az alacsony szintű lézerek nem a szövetek melegítésén alapulnak, így nem váltanak ki diszkkomfort érzést. Itt nincs lábadozási idő, így a páciensek azonnal folytatni tudják életük napi rutinját.

A kezelés menete:
A kezelés fájdalom és mellékhatásmentes. A kezelés átlagosan 30 perc. Általában a derék, csípő és combok kombinációja a kezelendő célterület. 2-4 hét a javasolt kezelési időszak. Általában 6-8 kezelés javasolt, szükséges kezelésszám függ a zsírpárnák méretétől.A kezelő a kívánt helyre igazítja a kezelőfejet, míg a vendég kényelmesen fekszik. A kezelési időszak alatt ajánlott a fokozott rost és víz bevitel a gyorsabb eredmények érdekében, illetve méregtelenítő lábfürdőt és masszázst közvetlenül a kezelés után. Segíti a kezelés sikerességét az egészséges étkezés, és a rendszeres mozgás. Ajánlott a napi 30 perc séta. A kávé és az alkohol gátolják a nyirokrendszert a zsír eltávolításában.Pár kezelés után érzékelhetők az eredmények. Hosszú távú eredményekre számíthat a lézerrel kezelt vendég ha egészséges étrendet követ és rendszeresen mozog. A kúrában végzett kezelések növelik a hatékonyságot.

Ellenjavallatok:
Magas vérnyomás, keringési rendellenesség, fényérzékenység, súlyos cukorbetegség, rosszindulatú daganatos megbetegedés, terhesség, szoptatás, pacemaker