Tudjon meg többet a HIFU technológiáról!

HIFU (High Intensity Focused Ultrasonic)

A HIFU rendszer egy új technológiájú eszköz, amely magas erősségű, célpontosított ultrahangot használ. A HIFU lehetővé teszi a ráncok eltüntetését sebészeti beavatkozások nélkül, a hagyományos ránctalanító kezelés helyett. Az eszköz egy magas koncentrációjú ultrahangot bocsát ki, ami a bőr mélyébe hatol.

A nagy energiájú ultrahang hatása az epidermis és dermisz rétegen áthatolva – de azok működését nem befolyásolva – az irharétegben érvényesül. A magas hő a kezelt területen cseppfolyósít, stimulálja a bőr mélyebb rétegeit, ezáltal több kollagén termelődik, és eléri, hogy a bőr feszesebbé, frissebbé váljon az idő múlásával.

A HIFU gép nyárra is jó befektetés!

A HIFU gép nyárra is jó befektetés!A nyár közeledtével sokan helyezik a hangsúlyt a testkezelésekre, hiszen mindenki szeretne minél gyorsabban és minél eredményesebben jó formába kerülni. Megszabadulni a zsírpárnáktól, lefaragni a kilókból, feszesebb bőrt, tónusosabb formákat szerezni. Egy HIFU gép segítségével könnyedén segíthet, hogy vendégei szebbnek, fiatalabbnak érezzék magukat, miközben a saját vállalkozását is fellendítheti.

Keressen minket bizalommal, és béreljen HIFU gépet, de akár arra is van lehetősége, hogy megvásárolja készülékeink egyikét! A színvonalas berendezések biztosítása mellett kedvező részletfizetési feltételekkel is várjuk érdeklődőinket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és kérjen bővebb tájékoztatást a HIFU gépekkel kapcsolatban!

Sokan félnek a műtéti beavatkozásoktól, a HIFU non vazív kezelés éppen ezért olyan nagyszerű, mert vágás és kockázatok nélkül fiatalít, szépít és ér el változásokat. A fókuszált ultrahang kezelés elérhető luxust jelent minden vendég számára. Önnek csak annyi a dolga, hogy megadja nekik ezt a lehetőséget, és gépeink egyikével bővíti szolgáltatási körét!

Keressen minket bátran, és ismerje meg HIFU gépeinket!


Mind a(z) 3 találat megjelenítve