Alakformálás Blog

Blogposzt az alakformálási technológiákról és bemutatásukról

2017-10-09
szőrtelenítés, szőrtelenítő gép

3 szőrtelenítés technológia

Számos technológia létezik, ami pár éve még ismeretlen volt, de mára a profik közé emeli azokat az üzleteket, amelyek használják őket. Tájékozódjon, milyen technológiák lendítik előre vállalkozását!

2017-10-04
szőrtelenítés, szőrtelenítő kezelés

Szőrtelenítés – új szezon, új marketing?

De mit lehetne azért, hogy a vendégek rohama ne csak a szerencsén múljon? Vajon hogyan lehetne készülni a szezonra, méghozzá tudatosan, a minél több vendég megszerzése érdekében?

2017-09-29
non invaziv anti aging kezelés

Non-Invazív technikák. De mi az, hogy non-invazív?

Az egyik leginkább modernnek számító ilyen non-invazív technológia a hifu, ami ráadásul könnyen kezelhető, és a legtöbb bőrproblémára megoldást nyújt. Ilyen például a narancsbőr, a ráncok kisimítása vagy a karcsúsítás.

2017-09-27
anti aging, anti-aging

A kezelés, ami újraértelmezte az anti-aging jelentését.

A HIFU újraértelmezte az anti aging jelentését. Az anti-aging 2010 óta a profiknak egyet a hifu arckezeléssel. A legmélyebb hatás non-invazív módon.

2017-09-21

Szépségszalon tulajdonosként a HIFU segíti saját céljait

Az új HIFU technika ami segít megvalósítani saját céljaidat. Új vendégkört szerezni, ami hozzájárul a forgalom és a bevétel növekedéséhez.

2017-09-11
szépségszalon

Növekvő forgalmat? Hogyan?

A vákuum által lehet a test különböző területein a bőrszövetet felszívni és átmozgatni. Rövidebb ideig érösszehúzó, komolyabb ráhatás esetén értágító tulajdonságát élvezhetjük, ha helyileg alkalmazzuk.

2017-02-10
NewAge Vákuumos Zsírfagyasztó+Kavitáció+RF+Lipo

Vákuumos testkezelés

A vákuum által lehet a test különböző területein a bőrszövetet felszívni és átmozgatni. Rövidebb ideig érösszehúzó, komolyabb ráhatás esetén értágító tulajdonságát élvezhetjük, ha helyileg alkalmazzuk.

2017-01-21
LIPO lézer technológia

LIPO Lézeres Technológia

A HIFU (High Intensity Focused Ultrasonic) intenzíven fókuszált ultrahang mélyen behatol a bőrbe, ami által a laza bőrt kiválóan feszesíti, mivel elősegíti a kollagén és elasztin rostok képződését.