3 szőrtelenítés technológia

szőrtelenítés, szőrtelenítő kezelés
Szőrtelenítés – új szezon, új marketing?
2017-10-04

3 szőrtelenítés technológia

szőrtelenítés, szőrtelenítő gép

3 szőrtelenítés technológia, amelyek a legjobbak közé emelik vállalkozását!

Ha szőrtelenítésről sőt, szőrtelenítő gépekről van szó, a kozmetikusok és szépségszalon tulajdonosok már rég nem a gyantára gondolnak! Számos technológia létezik, ami pár éve még ismeretlen volt, de mára úgy néz ki, hogy alkalmazásuk a profik közé emeli azokat az üzleteket, amelyek használják őket. Tájékozódjon, milyen technológiákra számíthat, amelyek hétmérföldes csizmaként lendítik előre vállalkozását!

Az IPL villanó fény technika

A szőrszálat erős fénnyel villantják. Az eljárás során a képződő hőenergia a sötét szőrtüszőt elpusztítja, amíg a környező világos bőrrész sértetlen marad. Az IPL tartós, jó eredményt nyújt, a kezelés nem fájdalmas. Elterjedten használt, kiváló technológia.

Már évek óta jelen van a piacon ez a technológia, amely az alapot nyújtja az erre épülő újabb technikáknak. Az újabbak jellemzője, hogy a villanófény hatását még jobban erősítik és manipulálják. Ilyen például a következő:át.

Light (IPL + RF) technika

A fényimpulzus mellett az E-light elektromos impulzust is bevet, amelyek együttes kibocsátása az elektromos energiát a szőrtüszőnek arra a részére irányítja, amit már az elnyelt fény felmelegített. Fókuszált hatás, alacsonyabb energiaszint mellett. Kímélő kezelés, kiváló eredményekkel.

Az elekromos- és fényenergia együttes hatása tehát még nagyobb hatékonysággal erősíti a szőrtelenítés eredményét. Azonban a kutatók számára időközben új felismerés született, amelyet a következő technológia teljesített ki:

SHR technika

Ez még kifinomultabb és kímélőbb kezeléseket nyújt. Lényege, hogy a villanófény energiája mellett a behatás időtartalma is meghatározó a kiváló eredmény érdekében. Ezért alacsony energiájú, de aránylag hosszabb, 1 másodperces pulzáló fénnyel kezel.

Vagyis az SHR a pillanatszerűen bevetett nagyenergiájú impulzus helyett egy kicsit hosszabb, de gyengédebb behatással dolgozik. Eredményeként a szőrtelenítés még hatékonyabb, ráadásul a kisebb energiájú sorozatos impulzusok jobban kímélik a szöveteket.

Bármelyiket választva, modern és tartós szőrtelenítés érhető el. Azok a szépészeti műhelyek, amelyek ilyen gépekkel bővítik eszközparkjukat, méltán számíthatnak a vendégek növekvő elégedettségére és bizalmára.

Nézze meg saját szemével is!

Kattintson ide, és böngéssze át szőrtelenítő gépes kínálatunkat, amelyek bármelyike árgaranciával elérhető. Így biztosítjuk, hogy a legjobb feltételekkel juthasson az Ön üzlete is nívós, modern technológiákhoz, ezzel együtt a vendégszám és az elérhető profit növekedéséhez.

Ezekből itt nézhet meg egy egész csokornyit:

Szőrtelenítő gépek sora itt!

Küldje el kérdését, véleményét!